joi, 16 august 2012

Cum sa obtii referrali

Aceasta postare este baza a tot ce am postat pana acum. Succesul obtinerii unui venit substantial in mod gratuit de pe internet consta in cat de bine intelegeti aceasta postare. Am vazut pana acum o multime de site-uri care ofera marea oportunitate de a obtine venituri din mediul online utilizatorilor de internet. Dar si succesul acestor companii de publicitate depinde si de numarul de membrii inscrisi in afacerea lor si de asemenea de cat de bine isi fac acestia treaba. Potentialul publicitatii pe internet este urias in comparatie cu ceea ce este in prezent. De aceea, firmele ( site-urile ) de publicitate pe internet au creat posibilitatea de a obtine venituri din promovarea site-urilor lor.

CE SUNT REFERRALII DIRECTI ?

Acestia sunt membrii noi ai site-urilor care se inregistreaza prin tine. In momentul in care te inregistrezi la site-urile mentionate in postarile anterioare, ti se genereaza automat un link de referral. Cu acest link de referrali poti promova site-urile la care esti inscris contra cost. Cu cat aduni mai multi membrii noi prin link-ul tau de referrali si acestia isi fac bine treaba, cu atat veniturile tale vor creste substantial. Poti da link-ul de referral prietenilor, rudelor, vecinilor, oricui este interesat de ideea obtinerii de venituri GRATUIT de pe internet. Mai exista si alte tipuri de referrali si anume cei inchiriati dar acestia sunt pusi la dispozitie de putine site-uri si suma pe care o obtii de pe urma lor abia acopera costurile de inchiriere. In plus, nu stii daca acesti referrali inchiriati vor face ce trebuie si vei plati degeaba .

CUM OBTINEM REFERRALI ?

Pentru a ne creste veniturile, nu sunt de ajuns doar prietenii, rudele si altii din apropierea noastra. Trebuie sa avem o plasa mai mare pentru a prinde mai multi pesti. Pentru a face rost de referralii corespunzatori, exista urmatoarele metode :

Metoda 1 :
Cea mai simpla metoda de a obtine referrali este prin a crea un website/blog si prin a prezenta ofertele site-urilor la care esti inscris. Acest lucru poate lua cateva minute.
Pentru a crea un blog puteti folosi : Blogger, Wordpress
Pentru a crea un website puteti folosi : WeeblyWebsUcozGoogle Sites

Dupa ce ati creat blogul sau website-ul, este important sa faceti o scurta prezentare pentru a explica in ce mod functioneaza aceste site-uri. Dupa ce ati facut prezentarea, puteti adauga informatii cu privire la fiecare site in parte. Nu uitati sa postati link-ul de referrali !!!
Dupa ce ati postat toate informatiile necesare, inscrieti website-ul sau blogul in cat mai multe directoare web.


Metoda 2 :
Foloseste programe traffic exchange pentru a-ti promova link-urile de refferali sau propriul website/blog. Nu este recomandat sa promovezi pe aceste site-uri link-uri de referrali de site-uri populare deoarece sunt slabe sansele sa prinzi referrali directi.


Metoda 3 :
Foloseste-te de retelele populare de socializare. Poti promova direct pe pagina profilului tau daca ai cont pe facebook, twitter sau hi5.


Metoda 4 :
Fa schimb de referrali cu alte persoane sau fa oferte de referrali.



Dupa cum vedeti, eu am aplicat una dintre metode chiar prin crearea acestui blog si asa cum spuneam si in introducere, motivul principal a fost de a obtine referrali dar am si o senzatie de impacare ca pot ajuta si alti oameni sa castige un ban in plus doar din putina munca depusa cu seriozitate. Internetul ramane o optiune de a obtine bani frumosi chiar si in vreme de criza financiara.

Daca tu ai ajuns la blogul meu si ai gasit aceste informatii, si alti oameni vor ajunge la blogul sau la site-ul tau si se vor inscrie prin tine. Multe din website-urile prezentate de mine platesc nu numai de pe urma referral-ilor tai directi, inscrisi prin link-ul tau de referrali, ci si pentru referralii obtinuti de referralii tai, si din referralii obtinuti de referralii referral-ilor referral-ilor tai si tot asa. Fi perseverent si vei da rezultate bune ! MULT SUCCES !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu